Sunday, May 15, 2011

suspek penyimbah asid??



Seperti yang pembaca dapat lihat...lakaran (lakaran ke???? hehe) di atas adalah suspek yang disyaki penyimbah asid kepada mangsa2 di sekitar kuala lumpur...sedang orang ramai mendapat gambaran wajah lelaki india ini.. tuan empunya gambar dah pon menyerah diri ke balai polis...tetapiiiiiiiiiiiii bukan untuk mengaku salah...tetapi beliau sememangnya tidak bersalah...dia tampil kehadapan menerangkan perkara yang sebenar. cuba kita bayangkan jika kita ditempat dia? mesti kita malu mengadap orang ramai sedangkan kita langsung tak berbuat apa-apa kesalahan..perkara seperti ini sebenarnya membahayakan lelaki ini kerana orang yang mungkin percaya ini adalah penjenayah tersebut pasti akan berasa geram dan marah...semoga suspek sebenar dapat ditangkap secepat mungkin...

Tuesday, May 10, 2011

Selamat HaRi IBU!!

Hai kawan-kawan! maaflah oleh kerana penulis agak ke-bz-an jadi lama sudah xdapat nak update blog ni..hehe ampun yaaa...ok sempena hari ibu pada 9 may 2011 baru-baru ini..penulis ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada mereka yang bergelar ibu. mesti banyak hadiah-hadiah dan majlis yang telah diadakan oleh anak-anak mereka kan...penulis masih lagi mencari hadiah yang sesuai...rasanya sudah berada di dalam fikiran hanya perlu ke kedai dan memilih design yang sesuai sahaja =) (walaupun terlambat sudah tp xpew...janji ada jugak..hehe)

kepada ibu penulis...penulis ucapkan selamat hari ibu dan terima kasih kerana telah membesarkan penulis dengan penuh kasih dan sayang. mwaxxxxxxxxx!! sayang mak!! ^_*